twee bruggenZoals al eerder gemeld, was de animo voor een trainingsweekend zodanig, dat ik de groepsaccomodatie op vakantiepark ‘De Twee Bruggen’ in Winterswijk (http://www.detweebruggen.nl/) heb geboekt voor het weekend van 9 tot en met 12 oktober 2015.
Het is erg lang vooruit, maar helaas is dit de enige manier om een dergelijke accomodatie te kunnen vastleggen.
Een aantal van jullie heeft één of beide eerdere trainingsweekends meegemaakt en zij weten dan ook ongeveer hoe zo’n weekend wordt besteed. Voor de anderen even een korte beschrijving om een idee te krijgen.

Het weekend begint eigenlijk al op vrijdagmiddag. Vanaf 15.00 u. kunnen we terecht en de bedoeling is dat iedereen op eigen gelegenheid naar Winterswijk gaat. Wij zorgen dat iedereen kan eten wanneer hij of zij wil, want er zal een grote pan met, bijvoorbeeld nasi, klaarstaan. Bijna al het eten zullen we zo veel mogelijk zelf verzorgen. Ook drankjes zullen we zelf meenemen en het is dan de bedoeling om zelf bij te houden wat je gebruikt en dit aan het eind van het weekend tegen kostprijs af te rekenen. Op zaterdagavond willen we iets regelen in de vorm van bijvoorbeeld een barbecue, maar het kan ook fondue worden, afhankelijk van de mogelijkheden ter plaatse.
De uiteindelijke prijs zal inclusief ontbijt, lunch en maaltijden op vrijdag en zaterdagavond zijn. Op zondagavond willen we gezamenlijk ‘buiten de deur’ eten, maar dat kan ook het restaurant op het park worden, een en ander weer afhankelijk van de mogelijkheden ter plaatse.
Het heet natuurlijk niet een trainingsweekend omdat we alleen maar eten en drinken! Op zaterdagochtend zal er een ‘reguliere’ training worden gegeven, waarschijnlijk met een aantal speciale onderdelen. Zaterdagmiddag zorgen we voor een niet-alledaagse sportieve activiteit. Ook zondag besteden we sportief. Dit kan bijvoorbeeld een fietstocht in de omgeving worden. De bedoeling is om ter plaatse poolshoogte te gaan nemen om dan een concreet plan te kunnen maken.
Dit is een trainingsweekend in een notedop. Er zitten nog wat losse eindjes aan, maar ik denk dat het een aardige indruk geeft.
De kosten per persoon zijn natuurlijk sterk afhankelijk van het aantal deelnemers. Omdat ik al heb moeten reserveren, heb ik ook al moeten aanbetalen. Als jullie voornemens zijn om mee te gaan, wil je dat dan nogmaals laten weten en een aanbetaling van EUR 100,- p.p. overmaken naar NL 17 INGB 0003171226? We verrekenen dit bedrag dan later met de definitieve prijs.
Als het weer net zo leuk wordt als de vorige twee keer, wil je dit niet gemist hebben!
Op 20 maart hadden de volgende personen zich aangemeld:
Johan de G., An, Kees, Jos, Jan R., Patty, Rob S., Yara, Helga, Marga, Johan B., Sandra, Jan E., Ronald K., Mieke, Angelique, Yvonne van E., Roel, Esther, Jan S., Ton, Ronald R., en Willem van E.
Trainingsweekend 2015

3 gedachten over “Trainingsweekend 2015

Reacties zijn gesloten.