Trainingen hervat

Met in acht neming van de onderlinge afstand mag er weer in groepen getraind worden. De trainingen zijn inmiddels weer hervat.

We kunnen nog niet terecht voor een bakkie koffie na afloop. De Spartaan is voorlopig wegens verbouwing gesloten. Bij Pex zitten we doorgaans binnen en dat kan ook nog niet.

Zaterdags verzamelen we als vanouds om 9:00 uur op de parkeerplaats bij het Elzenburgerbos, dinsdags verzamelen we om 19:00 uur voor restaurant de Haagse Beek op de Machiel Vrijenhoeklaan.

Rolrun

Na inmiddels al bijna 10 maanden, waarin alle loopevenementen zijn afgelast en de trainingen met wisselende groepsgroottes plaats mochten vinden, is het gelukt toch een kleinschalig ‘loopje’ te organiseren. Kekwekkers die deelnamen aan de “Rolrun” liepen of wandelden om de lagune-meren van de Zandmotor bij Kijkduin, waar een uniek natuurgebied is ontstaan. Het lopen in de mist over de grote zandvlakte had wel iets magisch.

Bij de finish was er voor iedereen een makreel; een knipoog naar de “Meeuwen en makrelenloop” waar ieder jaar weer Kekwekkers aan meedoen, maar die dit jaar uiteraard niet door kan gaan.

De Rolrun is volledig volgens de corona-regels georganiseerd, een compliment en dank aan Johan!

Foto’s gemaakt door Willem van E

Foto’s gemaakt door Wim W

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Esther.