Johan Bommelé feestelijk uitgezwaaid

Johan met bloemen

Na meer dan 50 jaar actief te zijn geweest in Kekwek en daarvoor Skivereniging Haagranden, stopt Johan Bommelé met hardlopen en zijn voortrekkersrol in Kekwek.

De training van 26 maart is ingekort om daarna met z’n allen het seizoen Winter2023-2024 af te sluiten en vooral om Johan feestelijk uit te zwaaien.

Hij kreeg o.a. een mooi foto-album van vele jaren Kekwek, met veel “Oh ja, die wedstrijd toen” en “Oh ja, die mensen toen”. Voor iedereen leuk om door te bladeren.

Geheel terecht is Johan Bommelé nu erelid van Kekwek!

Kersttraining 2023

De kersttraining op Kijkduin en aansluitend kerstontbijt bij de Haagse Beek waren weer heel gezellig. De wedstrijd training kende geen winnaar. Wegens vals spelen waren alle teams gediskwalificeerd… De organisatie was blij geen punten te hoeven tellen.

We wensen iedereen fijne kerstdagen en een gezond, gelukkig en sportief 2024

9 uursestafette

Zaterdag 17 juni deed een Kekwek-team mee aan de 9uursestafette. Van 9 uur ’s morgens tot 18 uur ’s avonds legden de 6 lopers om beurten een parcours van 1850 m af. Uiteindelijk liep bijna iedereen 9 rondes, dat zijn bij elkaar aardig wat kilometers! Tussen de loopbeurten in was het gezellig bij de Kekwek-Mile17 tent.

Verschillende Kekwekkers zijn langs gekomen om aan te moedigen en soms ook lekkere lopershapjes te bezorgen. Mede daardoor werd het een topdag!